Visser & Visser Doetinchem verhuist naar monumentaal kantoorpand

vrijdag 30 augustus 2024

Binnenkort neemt Visser & Visser intrek in een nieuw monumentaal kantoorpand in het centrum van Doetinchem. Het pand wordt gedeeld met het hoofdkantoor van franchiseformule Financieringsgilde, een onafhankelijk specialist in vastgoed- en bedrijfsfinancieringen voor mkb-ondernemers. Daarnaast is er in dit pand nog kantoorruimte beschikbaar voor een derde zakelijke dienstverlener.

Vijf jaar geleden opende onze vestiging in Doetinchem en inmiddels bestaat het team in het oosten van het land uit meer dan 15 collega’s. Door de snelle groei en ambitieuze toekomstplannen is hun huidige kantoor te klein geworden. Daarom hebben ze gekozen voor een ruimer en centraal gelegen pand aan de Burgemeester Van Nispenstraat. Het nieuwe kantoorpand, een monumentaal gebouw uit 1871, was voorheen een meisjesinternaat en combineert historische charme met moderne faciliteiten. De komende maanden wordt het pand grondig gerenoveerd. De buitenkant wordt in oorspronkelijke staat hersteld, terwijl de binnenkant wordt verbouwd tot een moderne, zakelijke kantoorruimte. Vanaf volgend jaar zomer is het team van Visser & Visser hier gevestigd en worden hun klanten vanuit deze inspirerende locatie bediend.

Ecosysteem van werkgevers

Met ons platform voor ondernemerschap bieden wij een breed scala aan diensten aan, waaronder accountancy en advies, leiderschapsvaardigheden en strategische keuzes. De nieuwe kantoorlocatie biedt de perfecte omgeving om deze diensten verder uit te breiden en onze aanwezigheid in de regio te versterken. Erik Bakker, vestigingsleider van Visser & Visser Doetinchem, zegt: “Met vreugde en voldoening kijken we terug op de opstartjaren van ons kantoor in het oosten, en met nog meer vreugde en passie zette

De verhuizing naar Doetinchem is ook een strategische stap om hoogopgeleide professionals in de regio te behouden. “Mensen die anders naar Nijmegen, Utrecht of Amsterdam vertrekken, kunnen nu topbanen vinden bij Visser & Visser in Doetinchem. Het Meisjesinternaat is daar wat ons betreft dé plek voor”, aldus Erik. Daarnaast wordt er nagedacht over het creëren van, of het aansluiten bij, een breder ecosysteem van werkgevers met een vergelijkbare missie. De samenwerking met andere organisaties in de regio kan leiden tot een versterking van het lokale ondernemerschapsklimaat en biedt gezamenlijke groeikansen.

Meer nieuws