Visser & Visser behaalt top-4 noteringen in MT1000

maandag 21 oktober 2024

Als ondernemer heb je graag betrouwbare partners naast je die meedenken en ondersteunen op cruciale momenten. Het MT1000-onderzoek van MT/Sprout, waarin de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners wordt beoordeeld door zakelijke beslissers, bevestigt ook dit jaar dat Visser & Visser zo’n partner is.

In de categorie Accountancy staan we op de 4e plaats. Daarnaast zijn we trots op de prestatie van NCP Assessments, onderdeel van Visser & Visser, dat met een mooie plek 3 in de categorie HR-Assessments bevestigt dat ondernemers vertrouwen op onze expertise in HR-oplossingen. Ook in de categorieën Fiscaal Advies hebben we een notering behaald.

Deze resultaten in het onderzoek zijn niet alleen een erkenning van onze diensten, maar ook een bevestiging van onze strategie: ondernemers in de breedte ondersteunen via ons platform voor ondernemerschap. Op dit platform helpen we ondernemers de juiste keuzes te maken met een breed aanbod van kennis en diensten.

De complete lijst van Beste Dienstverleners is te vinden op de website van MT/Sprout.

Altijd vooruit

Als ondernemer sta je er niet alleen voor. Bij Visser & Visser zijn we strategisch partner en staan we klaar om met jou te sparren over je bedrijfsstrategie, groeiplannen, bedrijfsoverdracht en financiële toekomstplanning.